Lördag 3/9
Finsittning

Sista dagen för n0lle-p avslutades med finsittning. N0llan samlades tillsammans med LÄRsex och KANsex vid flygeln och därefter vandrade de mot restaurangen Vy. Där minglades det innan sittningen var igång och under kvällen bjöds det på god mat och fantastiska gyckel. N0llan blev etta och de fick även veta vilka sekten var då det avslöjades under kvällen. Två fantastiska veckor är nu förbi och n0lle-p är över för den här gången.

.

Fredag 2/9 – 2022
Brännboll- & kubbturnering med SKAm

Aktiviteten för kvällen blev ändrad från gyckelfestival till brännboll- och kubbturnering med Mästeriet SKAm. N0llan från båda programmen samlades tillsammans med Mästerierna och faddrarna mellan husen innan alla vandrade mot Folkparken. I brännbollsmatchen var den n0llan och faddrarna som tog hem vinsten. 

.

Torsdag 1/9 – 2022
Pubrunda

Kvällens aktivitet vad pubrunda. N0llan träffade LÄRsex vid flygeln och därefter vandrade de tillsammans med andra program till olika pubar. 

. 

Onsdag 31/8 – 2022
Fulsittning

Idag hade n0llan sin första fulsittning. Kvällens tema var pyjamasparty och detta var något som alla n0llan verkligen gick in för. N0llan träffade faddrar och LÄRsex vid flygeln innan de vandrade bort mot Trappan. Väl framme var det mingel, möjlighet till fotografering och fiskedamm. Under sittningen blev det gyckel från NLSek, KANsex och LÄRsex, även spontangyckel från några n0llan. Fina Sekten kom även på besök och busade till det för alla sittande. De lämnade även fina spår efter sig. Efter sittningen hade SoCer ordnat med nattklubb.

.

Tisdag 30/8 – 2022
StuFFiaden 

N0llan samlades vid flygeln där de tillsammans med faddrar och en del av LÄRsex vandrade mot Folkparken och årets StuFFiad. Indelade i lag fick n0llan och faddrarna gå runt på olika stationer och tävla mot andra program-n0llan under StuFF. 

.

Måndag 29/8 – 2022
Parkhäng med LÄRsex I
NSTÄLLD

Kvällens aktivitet blev inställd. En extra vilodag för samtliga.

Bild hämtat från @moonaries.illo

.

Söndag 28/8 – 2022
Vilodag

Inga aktiviteter på schemat. Idag är det vilodag för LÄRsex, faddrar och n0llan.

Bild hämtat från @moonaries.illo

.

Lördag 27/8 – 2022
LÄRsex begär

N0llan samlades vid flygeln för att köra poängjakt. De delade själva in sig i lag och fick en lista med uppdrag att utföra. N0llan skulle sedan dela uppdragen i ett inlägg som LÄRsex skapat på Facebook. Vinnarna presenterades senare under kvällen. 

Foto: Myra Engström
.

Fredag 26/8 – 2022
Fest på DK med efterföljande fest på Trappan

N0llan samlades vid flygeln för att möta upp LÄRsex och faddrarna och gick sedan vidare mot DKs studentboende där det var fest. Under festen var det dansstop, dans från LÄRsex och NLSek som bjöd på snacks. Vid 23-tiden vandrade alla n0llan som var kvar med faddrar och LÄRsex mot Trappan. 

Foto: Kim Brüde

.

Torsdag 25/8 – 2022
Parkhäng & 5-kamp med NLSek och KANsex

Medan vi i NLSek och KANsex tog oss till Folkparken för att förbereda inför n0llans parkhäng och 5-kamp mottog LÄRsex och faddrarna n0llan vid Flygeln. I samlad grupp promenerade de mot parken och mötte upp oss och vår studentkår StuFF. StuFF berättade för n0llan om sitt arbete och om förmånerna studenter får om de blir medlemmar. Därefter drog 5-kampen igång. Eftersom det var så få n0llan under kvällens aktivitet fick även faddrarna vara med och tävla. Vår station var irländsk julafton där n0llan och faddarna skulle snurra 10 varv, springa fram till en kon och sedan kasta 3 bollar i en hink. KANsex hade en station där n0llan och faddrarna fick spela spökboll. När omgångarna var slut hade LÄRsex 2 stationer de höll i, den ena var att svara tvärtom på ja- och nejfrågor och den andra var kubb som skulle spelas bakochfram. Kvällen avslutades med att alla lag, även vi, fick gyckla.

.

Foto: Kim Brüde

.

Onsdag 24/8 – 2022
Lunchhäng & Minisittning

Under lunchen hade vi lunchhäng med n0llan där de även hade möjlighet att köpa ovvar, gammal studentlitteratur och våra väskor vi säljer. Till kvällsaktiviteten fick n0llan prova på sin första sittning, minisittningen. Den är till för att n0llan ska känna på hur en sittning fungerar och vilka regler det är som gäller. N0llan samlades vid flygeln för att sedan promenera bort med faddrar och LÄRsex till Lejongropen i Folkparken. Där bjöds det på pizza, gyckel, dansstop och ett besök av inga mindre än Sekten. Minisittningen avslutades med att alla ställde sig i en stor ring för att tillsammans sjunga Stad i ljus. 

Foto: Kim Brüde

.

Tisdag 23/8 – 2022
Brännboll på Himmelstalunsfältet

Kvällens aktivitet för n0llan var brännboll. Indelade i 4 olika lag fick varje lag komma på ett lagnamn och en ramsa som skulle presenteras efter varje match till LÄRsex. Faddrarna fick även dem ha ett lag med en tillhörande lagramsa. Vädret överraskade oss från lätt duggregn i början av kvällsaktiviteten till en otroligt vacker solnedgång. 

Foto: Kim Brüde

.

Måndag 22/8 – 2022
Campusvandring & stadsvandring

Förmiddagen började med att välkomna alla N0llan till deras mottagning vid hörsalen och hörsalsparken. Därefter påbörjades en campusvandring där n0llan fick tillsammans med faddrar i olika grupper gå runt och lära känna campus bättre.

Foto: Kim Brüde

Foto: @NLSek

Foto: Kim Brüde

.

På kvällsaktiviteten begav sig n0llan till flygeln för att träffa Mästeriet LÄRsex där de fick genomföra klappramsan gummihatt för första gången. Därefter började stadsvandringen genom city. Vid vissa platser stannade faddrarna till med n0llan där de fick leka lekar för att lära känna varandra bättre. Kvällen avslutades vid lejongropen i Folkparken. 

   

Foto: Kim Brüde

.

Söndag 21/8 – 2022
Smygstart med LÄRsex och NLSek

Idag hade LÄRsex smygstart med N0llan där de n0llan som kom fick chansen att ställa frågor om bland annat uppstarten och annat n0llan ville ha svar på. 

Imorgon kör N0lle-p igång ordentligt med upprop i hörsalen vid 9.30. 

Foto: @masterietlarsex

Foto: Kim Brüde