NLNU presenterar nu stolt den tredje upplagan av Lärarnas Dag!
Lärarnas dag är en arbetsmarknadsdag för dig som studerar till lärare på Linköpings Universitet. Vi som arrangerar detta är NLNU, Norrköpings Lärarsektions Näringslivsutskott, som är ett utskott i Lärarsektionen. Denna dag kommer präglas av temat ”En likvärdig skola” där vi kommer diskutera integritet, genus, etnicitet & allas lika rätt till utbildning som vi hoppas kommer att vara en inspiration och en hjälp för dig i ditt kommande yrke som lärare. Kåkenhus kommer under dagen fyllas med en inspirerande föreläsning, en workshop och en mässa fylld med massa roligt!

I år är vi stolta att presentera Lars Einar Engström som föreläsare på Lärarnas Dag! Lars Einar Engström är psykolog, författare och föreläsare och arbetar främst med jämställdhetsfrågor och hur vi uppfostras i dagens samhälle beroende på kön, förutsättningar och bakgrund. Här är en av hans bloggar http://klara-k.se/category/bloggar/lars-einar-engstrom/

NLNU tycker självklart att det är viktigt att ALLA barn ska få gå i skolan. Men i alla länder är inte det en rättighet eller en möjlighet, därför har vi genom UNICEF skapat en insamling för att se till så att ALLA barn ska få sina rättigheter tillgodosedda. Hjälp barnen och deras rätt till skola, du kan förändra barnens liv! Klicka in dig på länken https://unicef.se/egna-insamlingar/4318-lararstudenter-for-barnens-ratt-till-utbildning och skänk valfri slant eller Ge pengar via SMS Skicka KÄMPA 4318 till 72 979 så skänker du 100 kr till insamlingen.

Håll utkik i eventet för mer information om Lärarnas Dag 2018!

Tack till Studentfiket & Ica Strömmen som sponsrar denna dag!